Få tag på sommeren

Ekstra nydelse

En overdækket terrasse forlænger sæsonen, fornøjelserne og de dejlige sommeraftener. Så kan selv den kraftigste tordenbyge ikke lægge en dæmper på de udendørs glæder og med en mur til en af siderne, er springet til en decideret udestue ikke særligt stort. Investeringen er til at overskue og merudbyttet enormt.

Go´ groplads

Udestuen skaber samtidig idelle forhold for lidt mere specielle planter -som har det for koldt udendørs og får for lidt lys indendørs. Orchideer For de fleste er orchideen noget meget fornemt og ekslusivt, som man beundrer på afstand, men som man sjældent selv tør binde an med at dyrke.

Med bunden i orden Gulvet i udestuen bliver udsat for lidt af hvert og skal derfor både være slidstærk og praktisk. Det er fristende med et trægulv, men det er vanskeligt at undgå spild af vand m.m. og derfor vil et gulv af et mere robust materiale som beton eller klinker være at foretrække.

Der findes mange forskellige typer. Vælg en god kvalitet, som nok er dyrere pr. m2, , men som også er flottere og mere holdbare. 

Uvelkomne gæster

Det er næsten umuligt at udgå at få Bladlus, Mellus og Spindemider på besøg i udestuen. Disse kan bekæmpes på helt naturlig vis. De såkaldte "nyttedyr" er skadedyrenes naturlige fjender og overmænd.

- Få vor specialbrochure eller få en snak med din lokale Grønne Danmarkbutik.